ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι έγινε; Δεν «χάλασε» του Εμβιλά;

Πρέπει να «πόνεσε» πολύ, μα πάρα πολύ όμως, η είδηση ότι ο Γιοάν Εμβιλά  μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Redistas.

Ειρωνικά σχόλια, κρίσεις για τη διοίκηση, κάποιοι αστείοι που κάνουν και εκπομπές  σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις κάνουν κριτική για την κακή, και καλά, πολιτική του Ολυμπιακού στις μεταγραφές όταν οι ομάδες που υποστηρίζουν παίρνουν ή ανύπαρκτους προπονητές ή ανύπαρκτους παίκτες που δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους!

Για να μην πούμε για τις «Ολυμπιακάρε» του καναπέ που σχολιάζουν τον Μαρινάκη για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έφυγαν λες και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα μπορούσε να τους «δέσει» με καραβόσχοινο για να παραμείνουν στην ομάδα. Όποιος θέλει μένει, όποιος δεν θέλει ας πάει στο καλό της Παναγιάς που λέει και η αρρώστια μου, ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά να μας φέρει και το κατάλληλο τίμημα.

Να δούμε τώρα τι θα βρείτε να πείτε ρε γκεμπελιστές κάκιστου είδους για τον Εμβιλά και τι κουσούρια θα του βρείτε; Δεν σας φοβάμαι πάντως!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button