ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Θρύλος ήδη ανέβηκε επίπεδο

Ένα είναι σίγουρο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει υπέρβαση. Βέβαια, στόχος ήταν μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αλλά κανείς δεν περίμενε πώς θα φτάσει ως τα ημιτελικά, μόνο με νίκες. Ωστόσο αυτό έχει γίνει ήδη πραγματικότητα. Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 4 προκρίσεις στο φετινό EHF European Cup. Επιπλέον, όμως, έχουν κάνει εξαιρετική πορεία. Όμως η δίψα για διάκριση έχει αυξηθεί περισσότερο. Ο Θρύλος ήδη ανέβηκε επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πόντους!

Λοιπόν η πορεία του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Μιας και μετρά 8 σερί νίκες. Κι αν κόντρα στις δύο ιταλικές ομάδες δεν ήταν και έκπληξη, οι άλλες δύο προκρίσεις είχαν μεγάλη αξία. Διότι ο Θρύλος τις πέτυχε απέναντι σε μια κροατική και μια σλοβενική ομάδα. Ειδικότερα, δύο ομάδες από τα Βαλκάνια, από Σχολές χάντμπολ με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πώς έχουν κάνει σημαντικά βήματα προς τα… πάνω. Διότι η φετινή πορεία είναι μεγάλο κέρδος για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας! Όπως και να το κάνουμε, οι παίκτες του Ζέλικο Μπάμπιτς έχουν… ψηλώσει ευρωπαϊκά. Μιας και έχουν κάνει μια εκπληκτική πορεία μέχρι τώρα.

Ωστόσο το ταξίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Καθώς υπάρχουν μπροστά οι δύο αναμετρήσεις με την Φερεντσβάρος. Ειδικότερα, το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει τίποτα. Αλλά πολλά να κερδίσει από εδώ και πέρα! Κατά συνέπεια, αυτό θα είναι ένα από τα βασικά του «όπλα» στις δύο αναμετρήσεις με τους Ούγγρους. Για να κάνει μια ακόμα υπέρβαση. Διότι η πρόκριση στον τελικό θα είναι. Εντούτοις το φετινό ταξίδι έχει 100% θετικό πρόσημο. Γιατί πολύ απλά… Ο Θρύλος ήδη ανέβηκε επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button