ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος

Τελικά η νίκη με 3 γκολ διαφορά (32-29) που είχε πετύχει η ουγγρική κόντρα στη σλοβακική ομάδα, στο πρώτο ματς, ήταν αρκετή. Διότι στο δεύτερο ματς, στο Πρεσόβ, η Τατράν ήταν μέσα στην πρόκριση ως το 50:49. Καθώς ήταν μπροστά με +2 (25-23). Αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν, οι Μαγγυάροι το αξιοποίησαν στο έπακρο και πέρασαν (31-28) στα ημιτελικά του EHF European Cup. Πιο συγκεκριμένα, τώρα είναι στο δρόμο του Ολυμπιακού. Με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος.

Ξανά κόντρα στη Φερεντσβάρος

Δεν έχει προηγούμενο. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί φέτος αντίπαλος της ουγγρικής ομάδας, σε τρίτο διαφορετικό άθλημα. Επομένως μετά το ποδόσφαιρο και το πόλο, σειρά έχει το χάντμπολ. Ειδικότερα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τα ημιτελικά του EHF European Cup. Για την ακρίβεια στις 20 και 27 Απριλίου, αντίστοιχα. Αλλά αυτή τη φορά, ο Θρύλος θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας. Όπως και να έχει, η Φερεντσβάρος είναι καλή ομάδα. Αν και κόντρα στην Πρεσόβ τα… χρειάστηκε.

Διότι στο 50:49 ήταν πίσω στο σκορ με 25-23. Δηλαδή, ως εκείνο το σημείο, η πρόκριση ήταν ανοικτή! Αλλά η Τατράν «λύγισε». Έτσι, οι Ούγγροι έκαναν επί μέρους 6-1 μέσα σε περίπου 6 λεπτά, για να προηγηθούν 29-26 (56:50). Ακολούθως διατήρησαν αυτό το +3 ως το φινάλε και πέρασαν στον ημιτελικό, με «διπλό» στη Σλοβακία (31-28). Με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button