ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ο Θρύλος έχει ανέβει πολλά επίπεδα!

Τα ονόματα που «παίζουν» ως υποψήφιοι για τις θέσεις των Τσιμίκα και Ομάρ δείχνουν πολλά για το status του Ολυμπιακού.

Τα ονόματα που «παίζουν» ως υποψήφιοι για τις θέσεις των Τσιμίκα και Ομάρ δείχνουν πολλά για το status του Ολυμπιακού.

Η αποχώρηση του Ομάρ και η επικείμενη μεταγραφή του Τσιμίκα στην Λίβερπουλ έχουν κάνει μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού να αγωνιούν. Οι διάδοχοί τους θα είναι καλοί παίκτες; Θα βρει ο Θρύλος τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να μην φανεί κενό μετά την αποχώρηση των δύο προαναφερθέντων; Θα δώσει χρήματα η διοίκηση για να έρθουν παίκτες ποιοτικοί, πρώτης γραμμής.

Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω είναι προφανείς! Δεν χρειάζεται κάποιος να πει ή να γράψει το παραμικρό για να «φτιάξει» το κλίμα. Τα ονόματα που αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους «μιλούν» από μόνο τους. Ραφίνια, Ράφαελ, Ίσλα, Τράουκο. Για όσους δεν γνωρίζουν τί εστί ο καθένας από τους τέσσερις στόχους, αρκεί να κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα καταλάβει.

Διεθνείς όλοι με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους με πάρα πολλές συμμετοχές, έχουν αγωνιστεί σε πολύ μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη, έχουν κατακτήσει τίτλους και πολλές διακρίσεις. Κοινώς, έχουμε να κάνουμε με ένα καρέ παικτών πρώτης γραμμής. Οι δύο εξ αυτών θα αποκτηθούν. Σκεφτείτε και κάτι ακόμα.

Πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν εύκολο να πάρει ελληνική ομάδα παίκτη από γαλλική με μεταγραφή. Δανεικοί έρχονταν. Τώρα ο Θρύλος είναι σε επαφές για να πάρει δύο παίκτες από ομάδα του Σαμπιονά. Ένα ακόμα δείγμα των βημάτων που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και τα οποία, τον έχει ανεβάσει επίπεδο.

Το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να κάνει τον Ολυμπιακό μια ομάδα από τις σπουδαίες της Ευρώπης. Με τις βάσεις να μπαίνουν, ο επόμενος στόχος είναι η καθιέρωση και μέσα από εκεί θα έρθει και το βήμα παραπάνω.

Πλέον ο Θρύλος δεν κάνει μόνο μεγάλα ματς στον αγωνιστικό χώρο. Έχει καταξιωθεί και στη συνείδηση των Ευρωπαίων ως μεγάλο κλαμπ στην ήπειρό μας. Φαίνεται και από την αντιμετώπιση που έχει από άλλα κλαμπ. Το γεγονός, δε, ότι πουλάει παίκτη στην πρωταθλήτρια Αγγλίας που είναι ταυτόχρονα πρωταθλήτρια Κόσμου και για λίγες ημέρες ακόμα πρωταθλήτρια Ευρώπης, σημαίνει πάρα πολλά για το επίπεδο του συλλόγου.

Π.Σ.

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close