ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σπανούλης είναι ΕΔΩ και είναι Α-Ρ-Χ-Η-Γ-Ο-Σ

O Bασίλης Σπανούλης έμεινε στον Ολυμπιακό ,κάποιοι περίμεναν στη γωνία ότι κάτι μπορεί να μην πήγαινε καλά ,ενώ το φοβερό είναι ότι σχολιάστηκε και το γεγονός ότι δεν χαμογελούσε στη φωτογραφία με τους Αγγελόπουλους. Πόσο δηλαδή γραφικότητα μπορεί να υπάρχει.

Ο Βασίλης είναι ένα τοτέμ όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ.  Ένας παίκτης με τεράστια προσωπικότητα,  γιγαντίαια ποιότητα που και στα 37 του  είναι σίγουρο ότι όχι απλά θα προσφέρει λύσεις αλλά θα είναι κομβικός για την φετινή πορεία της ομάδας.

Ο Πανδαμάτωρ -βέβαια- χρόνος δεν  κάνει πίσω, αλλά όλα όσα έγιναν πέρυσι είναι δεδομένο ότι έχουν  δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Αρχηγό για να  δώσει πράγματα.  Άλλωστε, σωστά επισημάνθηκε η αναφορά του στον Φέντερερ, στη συνέντευξη του στα “Νεα”. Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει , μπορεί να είναι Leader γιατί ξέρει και ο ίδιος τις δυνατότητες του. Ο Μπλατ είναι τυχερός ,απο την άλλη, γιατί έχει ένα προπονητή μέσα στο γήπεδο που όχι μόνο μπορεί να καθοδηγήσει αλλά και να εμπνεύσει. Ακόμα και τους Αμερικανούς που  έρχονται απο την μητέρα του Επαγγελματικού μπασκετ , αλλά δεν μπορεί να μην ξέρουν το μέγεθος “Σπανούλης”.

Οτι και να γράφουμε εμείς, ότι και να λέμε, ο Σπανούλης ξέρει και τι πρέπει να  κάνει, γνωρίζει και τα όρια του , όπως και μπορεί να έχει ή μάλλον πιο σωστά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχει την άποψη του για το ρόστερ αλλά και κινήσεις της ομάδας. Αλλωστε, εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να κρίνουμε και να λέμε πράγματα χωρίς να σεβόμαστε και χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close