ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάγε Βαλμπουενά πάρε μου και τα ΜΥΑΛΑ

Πλησιάζουν οι μέρες για τα ματς με την Πλζεν και τρελαίνομαι.  Είναι οι μέρες που θα δούμε και πάλι τον Θρύλο να δίνει τη μάχη του εντός γηπέδου και εμείς από την  εξέδρα. Δυνατά..και Ολυμπιακά.Γράφει ο Redistas.

Για να τα λέμε όλα, η Πλζεν δεν είναι καμιά ομάδα της Πλάκας. Εχει υπόβαθρο τα τελευταία χρόνια και παίκτες οι οποίοι είναι εργαλεία και κάποιοι από αυτούς γουστάρουν να κάνουν το μπαμ και να πάνε σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα μέσω των ευρωπαϊκών πορειών που κάνει η ομάδα τους.  Επίσης, μιλάμε για Τσέχικο ποδόσφαιρο που σφύζει από ποιότητα και ταλέντο.

Έχετε διαβάζει μύρια πράγματα για το ματς με τη Νότιγχαμ, αλλά αυτό που με τρέλανε είναι  ότι ο Ολυμπιακός  έβαλε τρία γκολ σε φάσεις απο κόρνερ. Απέναντι σε Αγγλικά θηρία. Και η Νότιγχαμ δεν είναι της πλάκας. Μην τρελαθούμε.  Βέβαια, όπως είπε και ο Πρόεδρος χρειάζεται προσοχή. Και ο Μαρτίνς και οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.  Χρειάζεται προσοχή και σύνεση και το ματς  εκεί και εδώ. Οσο για τους παίκτες, εντάξει. Μία είναι η καψούρα και λέγεται Βαλμπουενά.. Θα γράψει ιστορία ο τύπος στον Θρύλο,ενώ τι να πω και για αυτό το θηρίο, τον Σεμέδο. Να τον δώ σε Τούμπα -ΟΑΚΑ να φτιάχνομαι τρελά.

Να δούμε βέβαια και τι θα δούμε απο τη διαιτησία φέτος. Ελπίζουμε όχι τα φαντάσματα του όχι και τόσο πρόσφατου παρελθόντος.  Αυτά τα εξυγιαντικά που μας  έβγαλαν απο τα ρούχα μας αλλά βλέπουμε το κατάντημα της Εθνικής.

Να μην πούμε και για μπάσκετ; Δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα παίξει ο Θρύλος. Α1-Α2-Α3 -α54 , όσο υπάρχει αυτό το έκτρωμα που στο μπάσκετ που το σύστημα το κρατάει με νύχια και με δόντια ας τα λέμε με τους πελάτες μας στην Ευρωλίγκα. Το επιμέρους σκορ πολύ γνωστό. Και το άλλο το ξέρουμε.. Με ξένους διαιτητές δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε. Θέλετε τους δικούς σας. Και θέλετε να κρατήσετε ,λεει, το μπασκετ ψηλά. Με ποιους χορηγούς ρε ταραμάδες που φεύγουν οι μισοί τώρα  που δεν υπάρχει Ολυμπιακός; Παίξτε με τα καφενεία και πανηγυρίστε κούπες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button