ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Sokratis που δικαιούται να ομιλεί και να ελπίζει

Kακά τα ψέματα, το 0-0 στο Καραϊσκάκη έφερε την απόλυτη χαρά και ικανοποιήση στη Λεωφόρο. Διότι η διαφορά των “πράσινων” αυξήθηκε στους 12 βαθμούς  από τον Ολυμπιακό και στους 8 από την ΑΕΚ , και πλέον η ομάδα του Γιοβάνοβιτς όχι μόνο μοιάζει αλλά και είναι το απόλυτο φαβορί για το Πρωτάθλημα. Το θέμα στην περίπτωση μας είναι τι μπορεί να κάνει πια ο Ολυμπιακός.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε να μην ξεγράψει κανείς τον Ολυμπιακό και ο αρχηγός της ομάδας καλά κάνει και βγαίνει μπροστά. Ο 34χρονος στόπερ είναι από αυτούς που δικαιούνται δια να ομιλούν  και να μην παραδίνονται στην πιθανότητα των αριθμών όσο και αν εναντίον του είναι αυτοί.

Και δικαιούται δια να ομιλεί ο Σωκράτης οχι μόνο γιατί έχει κάνει μία περισπούδαστη καριέρα εις το εξωτερικό, αλλά γιατί οταν φοράει την Ιερή Ερυθρόλευκη όχι μόνο δίνει το είναι του αλλά κάνει και τη διαφορά . Και όποιος δεν το βλέπει είναι εντελώς λάθος ,αφήστε που παίζει και να τον έχει χτυπήσει κόμπλεξ επειδή ο Παπασταθόπουλος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το κόμπλεξ που έχουν κάποιοι με τον Ολυμπιακό αγγίζει τα όρια της τρέλας.

Ο Σωκράτης ,που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα, δεν κοροιδεύει όταν παίζει ,δίνει και την ψυχή του και μεσα σε όλους τους αμυντικούς της ομάδας όχι μόνο  κάνει τη διαφορά ,αλλά εν τη  παρουσία του βελτιώνει πέρα από την άμυνα  ως άμυνα, αλλά και παίκτες όπως ο Ντόι. Και δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος ο νεαρός που έχει τον Παπασταθόπουλο ως τον απόλυτο μέντορα του.

Εν κατακλείδι η παρουσία του Σωκράτη στον Ολυμπιακό  είναι ένα τεράστιο κέρδος και όποιος δεν το βλέπει η δεν το καταλαβαίνει απλά κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button