Χωρίς κατηγορία

«Η δική μας θέση δεν μας ταιριάζει»

 

Την άποψη ότι η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του Ολυμπιακού δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κατέθεσε ο Γιαν Εμβιλά.

 

Ο Γιαν Εμβιλά ήταν από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με τον έμπειρο Γάλλο διεθνή μέσο να τονίζει ότι  εκείνος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να παίζουν με περισσότερη πυγμή, ενώ πρόσθεσε πως η θέση που έχουν οι Πειραιώτες στον βαθμολογικό πίνακα, δεν τους αρμόζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Αμυνθήκαμε καλά. Πρέπει να εμποδίζουμε τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε».

«Πρέπει να βελτιώσουμε την προσωπικότητα μας. Σίγουρα, η ΑΕΚ μας άσκησε πίεση, αλλά οφείλουμε να παίζουμε με περισσότερη πυγμή, να δημιουργούμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ. Οι οπαδοί μας στηρίζουν σαν τρελοί και πρέπει να τους το ανταποδώσουμε».

Για το αν ο βαθμολογικός πίνακας λέει την αλήθεια: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια. Η δική μας θέση δεν μας αρμόζει. Είναι αλήθεια πως δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Να συγκεντρωθούμε στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button