ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο συγκινητικός Ιντέγε κι ο “μπερδεμένος” Μάριν

ideyemarin

Έχει “ακούσει” πολλά από την αρχή της σεζόν. Ορισμένοι πίστεψαν πως ο ερχομός του Όσκαρ Καρντόζο θα σήμαινε και τον παραγκωνισμό του από την βασική ενδεκάδα στον πάγκο. Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγε.

Στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, λόγω της ήττας και της κακής εμφάνισης μπορείς να ψάξεις μόνο για διασωθέντες από το “ναυάγιο”. Κι αν υπήρξε ένας διασωθείς, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νιγηριανό φορ του Ολυμπιακού. Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν ο μοναδικός παίκτης που κυνήγησε τις φάσεις, πήρε όσες προσπάθειες μπορούσε και όσες έφτασαν σε αυτόν, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχει γκολ και γενικά έκανε περισσότερα από ότι θα περίμενε κανείς από έναν επιθετικό που δεν έβλεπε την μπάλα να φτάνει σε εκείνον. Βλέποντας τις δυσκολίες βγήκε έξω από την περιοχή να “ψάξει” την μπάλα. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά κατάφερε να διασωθεί από την γενική κακή εικόνα της ομάδας.

Καλή ήταν η παρουσία και του Μάρκο Μάριν, ο οποίος ωστόσο έδειξε να είναι χαμένος μέσα σε ένα “μπούσουλα” που δεν μπορούσες να διακρίνεις θέσεις, διάθεση και δημιουργικότητα. Ότι είναι παίκτης με φοβερή ποιότητα και πλούσιο ταλέντο δεν το μάθαμε χθες. Δεν αρκεί μόνο αυτό, αφού στην πραγματικότητα ο Μάριν δεν βοηθήθηκε καθόλου, ούτε από τον Μπέντο που τον άλλαζε διαρκώς θέσεις, ούτε κι από τους συμπαίκτες του. Έτσι προσπάθησε μόνος του με ατομικές ενέργειες να δώσει μια κάποια βοήθεια στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να χαρακτηριστεί “αστείο” να ψάχνει κανείς να βρει διασωθέντες από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, αλλά αν συνεχίσουμε να κοιτάμε τα της ήττας και δεν βρούμε έστω κάτι θετικό, τότε ποιο το ώφελος;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button