Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο

osfpapoelΔεύτερη ήττα ,δεύτερη μέτρια εμφάνιση και τα καμπανάκια αρχίζουν να χτυπούν ξανά επικίνδυνα στο Ρέντη..Διότι δεν είναι η ήττα καθ’αυτή, αλλά το πρόσωπο που δείχνεις.

Η ομάδα έκανε τελικές, είχε τρία δοκάρια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας  έκανε καλή εμφάνιση, αλλά στ’ αλήθεια  ήταν εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή;

Πλήν της κεφαλιάς του Ντε Λα Μπέγια που ήρθε απο σέντρα του Φιγκερόας ,μία κεφαλιά του Ιντέγε, και πάλι απο σέντρα μέσα από την περιοχή και την κάθετη του Μάρτινς στον Ελ Γιουνούσι, δεν είδαμε μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο όσον αφορά στο κομμάτι της δημιουργίας.

Αποκομμένες γραμμές, με βαθιές μπαλιές από την άμυνα ,προς τον Ιντέγε που ήταν πραγματικά συγκλονιστικός.

Μετά το ματς με τη Λάρισα έγραψα για τα “χαμένα” πρώτα ημίχρονα.. Και πάλι η ομάδα έχασε το πρώτο  ημίχρονο..Αντί να μπει και να ..δαγκώνει, αυτό το έκανε ο ΑΠΟΕΛ. ‘Έπαιξε έξυπνα, έκλεισε χώρους, βέβαια είχε τα θεματάκια του στην άμυνα, αλλά έκανε αυτό που θέλει να κάνει κάθε ομάδα όταν παίζει με μία θεωρητικά καλύτερη στην έδρα της.. Να την αιφνιδιάσει..

Και εκεί που περιμένεις την ομάδα να βγάλει τσαγανό, εκεί αρχίζουμε τις πασούλες που μαρτυρούν ότι δεν ξέραμε που να δώσουμε τη μπάλα, τις ατομικές ενέργειες που θυμίζουν Street football… Αλήθεια..Ο Μάρτινς γιατί δεν μπήκε νωρίτερα; Πιστεύω ότι με την ΑΕΚ δύσκολα δεν θα είναι βασικός.

Τώρα όμως δεν υπάρχει  γυρισμός..Και αν στην Ευρώπη έχεις χρόνο, η δουλειά του Μπέντο είναι δύσκολη ,διότι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να φτιάξει πρώτα την  ψυχολογία και εν συνεχεία το πλάνο του  για να κερδίσει η ομάδα την ΑΕΚ και να μην  συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ούτε σε αγωνιστική, ούτε σε ψυχολογική ,ούτε σε βαθμολογική κρίση…

ΥΓ1: Δεν ξέρω αν η ομάδα θέλει άλλο προπονητή,αυτή τη στιγμή είναι ο Μπέντο και αυτόν πρέπει να στηρίξει η Ερυθρόλευκη οικογένεια γιατί δεν είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να αλλάζεις προπονητή,  αυτό που ξέρω είναι πως όλα τα κενά τα κάλυπταν οι νίκες με Ηρακλή και Γιούνγκ Μπόις.Εξαιρώ τη Βέροια. Χρειάζεται πλάνο όταν μία ομάδα μπαίνει στο γήπεδο και όχι το γνωστό σύστημα Αραί -Μπουραί..

ΥΓ2: Μπράβο στον κόσμο που στήριξε την ομάδα και δεν είχαμε παρατράγουδα.

ΥΓ3: Στο θέμα της αλλαγής ή μή του Μάριν, θα πιστεύω ότι και αν λέγεται, ότι ο Γερμανός δεν βγήκε, κυρίως λόγω  της αντίδρασης του κόσμου. Ακούγεται ότι έγινε λάθος συνεννόηση πάντως για την οποία φταίει ένας εκ των βοηθών του Μπέντο. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που δεν κάνει καλό στην εξωτερική εικόνα της ομάδας. Οπως και  το πλάνο Τσόρι-Φορτούνη μετά από μία αλλαγή του Μπέντο..

ΥΓ4: Θέλει καθαρό μυαλό σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ5: Θρύλος ενωμένος-Ποτέ νικημένος

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button