ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός παίζει… μπάλα με τον Κουντέ

Ο Καμερουνέζος μέσος έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές και απομένει το deal και με την Μάιντς.

Οι επικείμενες αποχωρήσεις και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τους πρωταθλητές. Εκεί όπου όλα έδειχναν πώς το θέμα του εξτρέμ θα αποτελούσε την επόμενη ουσιαστική κίνηση, πλέον η προσεχής μεταγραφή θα είναι στο χώρο του κέντρου. Με τον Πιέρ Κουντέ να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος, εξάλλου, είπε το ναι στο Θρύλο, στις επαφές που είχαν. Όσα άκουσε τον κέρδισαν και απάντησε θετικά στην κρούση που δέχθηκε.

Πλέον, το… παιχνίδι έχει μετατοπιστεί σε ένα άλλο «γήπεδο». Αυτό των συζητήσεων με την Μάιντς, με την οποία έχει συμβόλαιο ο 25χρονος μέσος. Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού στη γερμανική ομάδα ήταν της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Αν και η πλευρά των Γερμανών σε πρώτη φάση φάνηκε να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Κάνοντας λόγια για ένα διπλάσιο ποσό, δηλαδή 3 εκατ. ευρώ. Όμως, το θέμα είναι σε καλό δρόμο. Ο λόγος; Πώς πλέον στη σκακιέρα των επαφών ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η απόφαση του Κουντέ είναι να αποχωρήσει από την Μάιντς. Η γερμανική ομάδα ναι μεν αξιώνει 3 εκατ. ευρώ, αλλά είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις. Κι αυτό έχει σημασία, διότι πλέον όλα θα κριθούν στις συζητήσεις. Τί όλα; Μα να καταλήξουν οι δύο πλευρές στο ποσό της οριστικής συμφωνίας. Είναι σε καλό δρόμο αυτή η υπόθεση, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για οριστική συμφωνία τα προσεχή 24ωρα και ανάμεσα στην ελληνική και τη γερμανική ομάδα. Όσον αφορά στην αιτία που δεν έχει αποκριθεί, ακόμα, θετικά η Μάιντς. Ο γερμανικός σύλλογος είχε πληρώσει το 2018 για τον Κουντέ 7,5 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από αυτά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button