ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κοιτά και προς NBA μεριά

Οι «ερυθρόλευκοι» κάτι τσεκάρουν από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσεχώς εξελίξεις.
Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό. Από τον Φαλ που θεωρείται κλεισμένος και τον Λάιτι, ως τον Χίλιαρντ και πολλούς ακόμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί ο Γουόκαπ, που θα δώσει πολλές λύσεις στους «ερυθρόλευκους» και στο κομμάτι της οργάνωσης αλλά και στο σκοράρισμα.

Θεωρητικά, εάν κλείσει και ο Λάιτι τα μεταγραφικά θα έχουν μπει στο σωστό δρόμο. Οι περισσότερες κινήσεις θα έχουν γίνει. Τελειώνουν, όμως, εκεί οι προσθήκες στο ρόστερ; Ίσως και όχι. Διότι στα σκαριά ο Ολυμπιακός έχει κάτι ακόμα. Μια περίπτωση από το ΝΒΑ. Μια περίπτωση που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Πρόκειται για ένα παίκτη νεαρό σε ηλικία, που έχει γνώση από το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη. Ένας παίκτης που θα ήθελε να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε και να μην περάσει απαρατήρητο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button