ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σημαντικό το 2-0, αλλά δεν τελειώνει κάτι…»

Στην αξία του προβαδίσματος δύο νικών του Ολυμπιακού, αλλά και στις ιδιαιτερότητες που κρύβει ο τρίτος τελικός κόντρα στη Βουλιαγμένη στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την δεύτερη διαδοχική νίκη επί της Βουλιαγμένης σε αυτή τη σειρά των τελικών των πλέι – οφ της Α1 Πόλο, είχε ο Θοδωρή Βλάχος.

Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να συνιστά ανάλογη συγκέντρωση και απόφασιστικότητα από τος αθλητές του και στον επερχόμενο τρίτο τελικό:

«Είναι σημαντικό ότι έγινε το 2-0, μας δίνει μια καλή ψυχολογία, αλλά δεν τελειώνει κάτι γιατί  η Βουλιαγμένη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα σε αρκετά σημεία του αγώνα προσπάθησε να μπει πάλι στο παιχνίδι, δείχνει πως θέλει να αντιδράσει, εμείς ήμασταν και σήμερα καλύτεροι από τη Βουλιαγμένη, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο σκορ και σε όλη τη διάρκεια. Δεν ξέρω τί μπορεί να συμβεί σε ένα τρίτο παιχνίδι, πιστεύω πως η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια τελευταία ευκαιρία να ξαναμπεί στη σειρά των αγώνων. Θέλω να δω τους παίκτες μου αποφασισμένους, με αυτοπεποίθηση, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κάθε φάση, το κάθε οκτάλεπτο, ο,τιδήποτε συμβεί, σωστά, με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button