ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ντούμας τέταρτος στον κόσμο!

Τέταρτος στον κόσμο αναδείχθηκε ο Ευάγγελος-Εφραίμ Ντούμας. Καθώς ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έκανε ακόμα μια πολύ καλή κούρσα. Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό των 100 μέτρων πρόσθιο. Ο Ντούμας τέταρτος στον κόσμο!

Ο Ντούμας άγγιξε το μετάλλιο

Ο νεαρός πρωταθλητής του Θρύλου είναι από τα ανερχόμενα «αστέρια» της κολύμβησης. Κάτι που έδειξε για ακόμα μια φορά. Διότι «άγγιξε» το μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Οτοπένι. Μιας και στον τελικό των 100μ. πρόσθιο, τερμάτισε στην τέταρτη θέση, με χρόνο 1:00.05.

Στον χθεσινό ημιτελικό του αγωνίσματος, στο World Aquatics Junior Swimming Championship, είχε κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ. Μιας και έγινε ο πρώτος κολυμβητής της Ελλάδας με χρόνο κάτω από ένα λεπτό (59.77). Έτσι «έσπασε» το Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών που ήταν 1:00.03 από το 2009. Όμως στον τελικό, τερμάτισε σε 1:00.05. Άρα δεν ανέβηκε οριακά στο βάθρο. Εκεί που ήταν ο  (τρίτος ο Μαξ Μόργκαν, με 59.93).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button