ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είχαν μαζί τους την Ελπίδα αλλά τώρα τους τελείωσε

Σήμερα παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τον παναθηναϊκό, τον παοκ αλλά και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία τελευταία στιγμή και αντίθετα από ό,τι υποστήριζε ως τώρα, αποφάσισε να συμπλεύσει με το κίνημα της παύλας.

Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ της ΕΣΑΠ, η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων είχε ψηφίσει υπέρ της ανάδειξης του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή. Άγνωστο γιατί, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ, ο ίδιος ακριβώς εκπρόσωπος της ομάδας ψήφισε ενάντια σε οποιαδήποτε πιθανότητα ανάδειξης πρωταθλητή ή συνέχισης του πρωταθλήματος.

Όχι λοιπόν στην πρόταση συνέχισης του πρωταθλήματος. Και στη δεύτερη όμως ψηφοφορία για την απόφαση αν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την Σύρο για την ανάδειξη πρωταθλητή, εφόσον ο παναθηναϊκός  και ο παοκ δεν θέλουν να αγωνιστούν, και πάλι ο εκπρόσωπος της Ελπίδας Αμπελοκήπων έδωσε αρνητική ψήφο, κάνοντας ουσιαστικά το χατήρι στο κίνημα της παύλας.

Παραδόξως, λίγο αργότερα ο παναθηναϊκός πρότεινε να γίνει ένα final 4 μεταξύ του ίδιου, του Ολυμπιακού του παοκ και της Σύρου, αδειάζοντας ουσιαστικά τον μέχρι τώρα συνέταιρό του. Σε αυτή την τρίτη ψηφοφορία, η Ελπίδα Αμπελοκήπων έδωσε θετική ψήφο. Ουσιαστικά πρόκειται για τον ορισμό της γελοιότητας αφού πριν από λίγα λεπτά είχε ψηφίσει κατά της αγωνιστικής δράσης.

Φυσικά, όλα αυτά έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς ήταν εντελώς ακατανόητη η αλλαγή στάσης της Ελπίδας Αμπελοκήπων όχι μόνο σε σχέση με την περασμένη ψηφοφορία αλλά και ανάμεσα στις ψηφοφορίες της ίδιας τηλεδιάσκεψης!

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όμως έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σημερινή συζήτηση, καθορίζοντας την τύχη του πρωταθλήματος και μάλιστα δημιουργώντας πολλές απορίες με τις ύποπτες αλλαγές στην στάση της.

Τελικά, οι ημιτελικοί θα γίνουν σε ουδέτερο γήπεδο, στο ΟΑΚΑ ενώ οι τελικοί στα γήπεδα των ομάδων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close