ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μίτσελ φτιάχνει την εικόνα

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πώς με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης. Ο Μίτσελ φτιάχνει την εικόνα.

Η δουλειά του Μίτσελ

Με τον Ισπανό προπονητή ο Ολυμπιακός αλλάζει αγωνιστικό πρόσωπο. Κάθε ματς που περνά και οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μικρά βήματα προόδου. Στο ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ, στη Γερμανία, ο Θρύλος έκανε ένα εξαιρετικό ημίχρονο. Η εικόνα τους στα πρώτα 45 λεπτά ήταν αυτή που θέλουν όλοι να βλέπουν από τον Ολυμπιακό. Με σωστή ανασταλτική λειτουργία, αλλά και την ενδεδειγμένη επιθετική ανάπτυξη. Με φάσεις, με γκολ, με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Στο αντίστοιχο διάστημα, η γερμανική ομάδα που είναι από τις καλύτερες στην Μπουντεσλίγκα δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Πασχαλάκη. Για όλα αυτά έχει μερίδιο και ο Μίτσελ. Η δική του συμβολή είναι εμφανής και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που λείπει ακόμη είναι το εύκολο γκολ. Δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» να μην σπαταλούν τόσες πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αν το πετύχουν κι αυτό, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.

Φτιάχνει την εικόνα

Ο Ολυμπιακός άρχισε να έχει καλύτερη εικόνα. Ειδικότερα δεν έχει σχέση με ό,τι έδειχνε πριν επιστρέψει ο 59χρονος προπονητής στον Πειραιά. Συνεπώς, κάθε ημέρα και καλύτερος ο Θρύλος. Η ομάδα γίνεται πιο συμπαγής, βρίσκει ρυθμό και συνεργασίες. Ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο, θα ήταν άδικο να μην πιστωθεί η μικρή πρόοδος που έχει γίνει στον Ισπανό τεχνικό. Απομένουν πολλά που πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Όμως τα δείγματα γραφής είναι θετικά. Κάθε ημέρα που περνά και η ομάδα θα κάνει μικρά βήματα προς τα πάνω. Διότι πλέον έχουν σταματήσει τα πειράματα. Έχει βρει έναν «κορμό» ο έμπειρος προπονητής, ενώ η ομάδα ρολάρει και ανεβάζει στροφές. Εξάλλου, έχει κατορθώσει να προσαρμόσει τον Ολυμπιακό σε διάφορα συστήματα, κάτι που αποτελεί credit για εκείνον. Ο Μίτσελ φτιάχνει την εικόνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button