ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο λόγος του Βασιλιά

Αν υπάρχει ένα τμήμα από το οποίο λείπει τόσο πολύ ένα πρωτάθλημα, αυτό δεν είναι άλλο από το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ. Είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ για να εδραιώσει ο Ολυμπιακός – και τυπικά – την κυριαρχία του στον Ερασιτέχνη. Και λέμε “τυπικά”, διότι αυτή είναι αδιαμφισβήτητη. Άλλωστε το να είναι τα τμήματα κάθε χρονιά πρώτα και μάλιστα με χαοτική διαφορά από τις άλλες ομάδες, δεν είναι τυχαία.

Λέμε για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ. Όχι απλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος από τους αντιπάλους του, αλλά γιατί το αξίζει.

Πέρσι με την απώλειά του, ήταν βέβαιο πως θα υπήρχαν αλλαγές. Κι έγιναν αλλαγές… μεγατόνων, όπως και οι βόμβες που έσκαγαν στο λιμάνι το καλοκαίρι με τις αφίξεις κορυφαίων και εγνωσμένης αξίας παικτών. Λες και κάποιος είχε δώσει τον λόγο του απέναντι στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, τον βασιλιά των σπορ στην Ελλάδα, πως “ναι Θρύλε”. Θα επιστρέψεις και εκεί στην κορυφή ώστε να εδραιώσεις και τυπικά την απόλυτη Βασιλεία σου. Την παντοκρατορία σου.

1-3 λοιπόν στην Πυλαία απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Αν αυτό λοιπόν δεν είναι ένα δείγμα ότι ο λόγος του Βασιλιά θα τηρηθεί, τότε ποιο μπορεί να είναι; Μέχρι εδώ τα πράγματα έχουν γίνει κάτι παραπάνω από σωστά. Το ταμείο μας θα έρθει στο τέλος της σεζόν, εκεί όπου ελπίζουμε ο λόγος να επαληθευτεί!

Θρύλε μας, συγχαρητήρια! Μαζί για την επιστροφή στην κορυφή!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close