ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ώρα της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για τον πρώτο τελικό

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την ετυμηγορία για την προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΟΚ να επαναληφθεί ο αγώνας της 13ης Μαΐου, για το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ.

Οι ημέρες πέρασαν και έφτασε η ώρα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, για την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της ΕΟΚ που είχε ακυρώσει τον πρώτο τελικό του μπάσκετ Γυναικών, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Αν και το καλάθι της Ριντ ήταν εκπρόθεσμο, η επιτροπή διαιτησίας της ΕΟΚ αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα καθώς θεώρησε πώς κακώς οι διαιτητές συμβουλεύτηκαν την τηλεοπτική μετάδοση. Αλλά χωρίς να υπολογίσει το μέλος της ΚΕΔ, Κώστας Κορομηλάς, το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Μια παγκόσμια πρωτοτυπία!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους Δικαστές του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Περιμένοντας από το ΑΣΕΑΔ να αποδώσει δικαιοσύνη. Χωρίς να αφήσουν να γίνουν δικαστές, ο κ. Κορομηλάς και τα μέλη της όποιας ΚΕΔ. Πιστεύουν στον Ολυμπιακό πώς το ΑΣΕΑΔ δεν θα αφήσει να υπάρξει δεδικασμένο που να επιτρέπει στα όποια μέλη κεντρικών επιτροπών διαιτησίας να επιλέγουν κατά τα δοκούν ποιοι αγώνες θα επαναλαμβάνονται, ποιοι αγώνες θα κερδίζονται και ποιοί αγώνες θα χάνονται! Κι αυτό γίνεται μέσα από την επιλεκτική «ανάγνωση» των κανονισμών, αλλά και επιτροπών οι οποίες βγάζουν αποφάσεις που πλήττουν το κύρος των αθλημάτων.

Το πιο σημαντικό από όλα όσα αναφέραμε είναι πώς η ΚΕΔ και ο Κώστας Κορομηλάς έχουν προχωρήσει στην απόφαση για την επανάληψη του αγώνα της 13ης Μαΐου χωρίς να έχουν λάβει υπόψη ούτε το φύλλο αγώνα, ούτε τις εκθέσεις και των εμπλεκόμενων σε ένα ματς (γραμματεία, διαιτητές, παρατηρητής). Το βασικό έγγραφο που καθορίζει τις τύχες ενός αγώνα, τα όργανα της ΕΟΚ το «απέκλεισαν» από τη διαδικασία. Απίστευτο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button