Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Τρελαμένος» για την επιτυχία!

Το ξεκάθαρο στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία της φετινής σεζόν δίνει ο Τάκης Λεμονής σε αυτές τις πρώτες του προπονήσεις μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ να πετύχει σε αυτή την τρίτη του θητεία στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος προπονητής ξημεροβραδιάζει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αποσκοπώντας να λειτουργήσουν στο εξής όλα στην εντέλεια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ομάδα και να θέσει τις βάσεις για την εκπλήρωση του φετινού αντικειμενικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ!

Έχει συναισθανθεί ότι μπροστά του παρουσιάζεται ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητική του διαδρομής και με την απόφασή του να αναλάβει την ομάδα σε μία τόσο κρίσιμη καμπή, καλείται να εμπνεύσει, αλλά παράλληλα και να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ο Έλληνας τεχνικός που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τις ιδιαιτερότητες, αλλά και την ιδιοσυγκρασία της ομάδας που λατρεύει να υπηρετεί, έχει επικεντρωθεί τόσο στην βελτίωση σε «κομμάτια» που αφορούν την τακτική και τους αυτοματισμούς, που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, αλλά και στην ψυχολογία των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουν σκληρά, με σκοπό η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και να παρουσιαστούν δυνατοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο 57χρονος κόουτς φροντίζει να βάλει στο …κλίμα όλους και πολύ περισσότερο τους άμεσους συνεργάτες του, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες!

Η …. ατάκα «απαγορεύεται να αποτύχουμε» ακούγεται όλο και συχνότερα στου Ρέντη.. Σε μία προσπάθεια να «τσαντίσει» τους ποδοσφαιριστές του και να τους επικεντρώσει την προσοχή ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button