ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών!

Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βρει τον τρόπο στην Ευρώπη να σκοράρει πιο εύκολα. Και όχι να χρειάζεται τόσες τελικές για να βρει δίχτυα.

Το ζητούμενο, ο στόχος στην μπάλα, είναι ένας. Το γκολ. Αυτό «κυνηγούν» όλες οι ομάδες, αυτό και ο Θρύλος στο φετινό Champions League. Στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, συλλογική διοργάνωση, όμως, θα πρέπει να βρουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τρόπο να μην σπαταλούν τόσες ευκαιρίες. Και όχι μόνο αυτό.

Τις μεγάλες ευκαιρίες που έχουν να τις αξιοποιούν. Στο «Ντραγκάο» δεν συνέβη. Ούτε στη φάση του 40ού λεπτού που ο Βαλμπουενά έβαλε όλη την τέχνη του, αλλά όχι την απαραίτητη δύναμη. Ούτε στη φάση του 52ου λεπτού όταν και ο Ραντζέλοβιτς έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Και βέβαια, ούτε στη φάση του 87ου λεπτού, με τον Χασάν να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ, δεξιά μέσα στην περιοχή, μετά την πάσα του Φορτούνη, αλλά να επιλέγει στην τελική του προσπάθεια τη δύναμη παρά την τεχνική.

Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν αλλάζει. Απλά από εδώ και πέρα στο Champions League θα πρέπει οι νταμπλούχοι Ελλάδας να έχουν καλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας. Για να κερδίζουν από τους αγώνες αυτά που πραγματικά αξίζουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button