ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν θα ξαναγυρίσω την μπάλα στον τερματοφύλακα!

Εάν ο profesor Μαρτίνς έχει διάθεση να παραδώσει ένα μάθημα στους παίκτες, πρέπει να τους βάλει να το γράψουν από 100 φορές.

Ό,τι συνέβαινε με όλους εμάς όταν ήμασταν παιδιά και οι δάσκαλοι ήθελαν να μας κάνουν να μάθουμε κάτι που είχαμε κάνει λάθος αρκετές φορές. Δεν είναι αυτό μια κλασική «τιμωρία», αλλά μια ποδοσφαιριστή.

Ο «δάσκαλος» Πέδρο πρέπει να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να μην επαναλαμβάνουν «αβίαστα» λάθη, τα οποία δυστυχώς στοιχίζουν πολύ. Με την επιστροφή στην Ελλάδα, στην αίθουσα αναλύσεων αγώνων στο Ρέντη, θα πρέπει να δώσει στον καθένα από ένα τετράδιο ή ένα σημειωματάριο. Εκεί να ζητήσει από όλους να γράψουν 100 φορές τη φράση: «Δεν θα ξαναγυρίσω την μπάλα στον τερματοφύλακα!»

Διότι αυτή είναι μια φάση που την έχει «πληρώσει» αρκετά ο Ολυμπιακός. Έτσι δεν ξεκίνησε η φάση τον περασμένο Αύγουστο πριν σκοράρει η Γουλβς στην αναμέτρηση στο «Μολινό». Σάμπως αυτό δεν έγινε και την Τρίτη το βράδυ στο «Ντραγκάο». Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό συνεχώς και να μην το διορθώνουν.

Διότι το έχουν «πληρώσει» πολλές φορές αυτό. Ό,τι έγινε και στο Οπόρτο. Ας το αντιληφθούν όλοι τους για να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Διότι είναι μια φάση που έχει συμβεί πολλές φορές και δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button