ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο άνθρωπος Τσόρι Ντομίνγκεζ

Είναι αρχηγός σε όλα του. Και στο γήπεδο και στην ζωή. Μετά την επίσκεψη του χθες στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων “Ο Καλός Ποιμήν”, σήμερα ο Τσόρι βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία, όπου προσέφερε είδη ένδυσης και παιχνίδια ενώ υπέγραψε αυτόγραφα στα παιδιά.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά:

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ο οποίος μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο, προσέφερε δώρα σε παιδιά Ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Αναστάσιος Πούλος και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» και σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ), όπου ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του, προσέφερε είδη ένδυσης και παιχνίδια ενώ υπέγραψε αυτόγραφα στα παιδιά.

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, τόνισε: «Χρόνια πολλά, υγεία σε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, γι΄ αυτή την προσφορά στον «Καλό Ποιμένα» και στο Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία. Έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά με δώρα που επέλεξε ο ίδιος και μάλιστα από καταστήματα της περιοχής μας. Δείχνει ότι τιμά την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα. Τον ευχαριστούμε γι΄ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, να είναι καλά και ο ίδιος και η οικογένειά του. Ήταν προσωπική του επιθυμία να βοηθήσει Ιδρύματα στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και τον ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό».

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τη σύζυγό μου, να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά, τη γιορτινή περίοδο. Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά ευτυχισμένα. Αυτή ήταν μια στιγμή ευτυχίας και χαράς για τα παιδιά. Ήθελα με τις επισκέψεις και την παρουσία μου, να δώσω λίγη χαρά στα παιδιά. Είναι μια γιορτή, που είναι πολύ σημαντική για όλους. Ήθελα να δω πως ζουν, πως περνάνε τη μέρα τους, πως είναι η καθημερινότητά τους. Είναι ευχαρίστησή μου να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν», Αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Νίκος Τιμενίδης, τόνισε: «Είμαστε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά, τα οποία χάρηκαν ιδιαίτερα από την παρουσία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία. Το γεγονός ότι προσφέρθηκε οικειοθελώς να βοηθήσει τα παιδιά, δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του. Εμείς πάντα προσδοκούμε στη βοήθεια του Δημάρχου και όλων των δημοτικών οργάνων της πόλης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους».

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» κυρία Αγγελική Κουζούμη, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης του Ολυμπιακού ήρθε στον «Καλό Ποιμένα», γιατί προσέφερε χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά, τα οποία αγαπούν πολύ την ερυθρόλευκη ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που κάνουν προπόνηση στο ποδόσφαιρο, ελπίζω να είναι το ίδιο καλοί με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ. Ευχαριστούμε όλους όσοι στηρίζουν τον Καλό Ποιμένα. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους».

Η Πρόεδρος του Πειραϊκού Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ) κυρία Φωτεινή Μάργαρη, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του Προέδρου της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Πούλου και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Ντομίνγκεζ. Τα παιδιά χαίρονται ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες από τέτοιου είδους επισκέψεις και θα θέλαμε να γίνονται πιο συχνά. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button