ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περί…μεταγραφικών

Το 2016 φεύγει, το 2017 έρχεται και μαζί και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια του Ιανουαρίου  που θέλουν παίκτες να φεύγουν και να έρχονται  στο λιμάνι.

Ο κόσμος ακούει-διαβάζει -τρελαίνεται. Θέλει παίκτες με την τρέλα που παίζει ο εκάστοτε λάτρης  του Football Manager. Nιώθει κομματάκι προπονητής -άντε και λίγο Πρόεδρος  και έχει τα δικά του θέλω.

Τι ισχύει τώρα στον Ολυμπιακό.  Αυτό που υπάρχει σαν προτεραιότητα είναι να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες για να  αδειάσει το ρόστερ που ούτως ή άλλως είναι βαρύ.

Μανιάτης και Σιόβας πάνε για άλλες πολιτείες, ενώ παίκτες όπως οι Ζντιέλαρ,Τσιμίκας-Βούρος δεν αποκλείεται να δοθούν αλλού, ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Οσον αφορά στα “καυτά” θέματα Μιλιβόγεβιτς-Καρντόζο και Ιντέγε δεν υπάρχει κάποια τρομερή εξέλιξη, πλήν των διάφορων δημοσιευμάτων που  θέλουν τον μεν “Μίλι” να τον  θέλουν ομάδες από την Αγγλία(Λέστερ-Γουέστ Χαμ) και τους δύο φορ σύλλογοι από Κίνα και Σαουδική Αραβία.

Για τον πρώτο ακούγεται ότι σύντομα θα έρθει σύντομα, εμείς  θεωρούμε ότι δύσκολα θα φύγει τώρα παίκτης πρώτης γραμμής, εκτός και  αν βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του.Και τον Ιανουάριο τα λαχεία είναι λίγα.

Οσον αφορά στην περίπτωση του αμυντικού και με δεδομένο ότι Ντα Κόστα και Ρομαό θα βρεθούν στο Κόπα Αφρικα , η απόκτηση ενός παίκτη στα στόπερ μοιάζει επιβεβλημένη. Εκτός και αν ο Μπέντο αποφασίσει να βάλει τον Ρέτσο στη φυσική του θέση και επιμένει στο να στηρίζει τον Βιάνα, οπότε οι 3 κεντρικοί αμυντικοί συν ένα θα μοιάζουν ικανοί. Ακούγεται και γράφεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button