ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντρέπεται κανείς;

Κάθε φορά λέμε ότι τα έχουμε δει όλα σε ότι αφορά τον ανείπωτο πόλεμο που έχει ξεκινήσει και ενταθεί ανησυχητικά τον τελευταίο καιρό κατά του Ολυμπιακού, αλλά να που ποτέ δεν είσαι βέβαιος ότι τα έχεις δει όλα.

Χθες είδαμε στον Λαιμό και την έδρα της Βουλιαγμένης, εκεί που ο Ολυμπιακός έδινε την δική του μάχη στο πόλο γυναικών για να κάνει το 2-2 στους τελικούς της Α1 ακόμη ένα κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα από τα ανώτατα, να δείχνει το αντιολυμπιακό του μένος.

Τι να λέμε. Τα ίδια είχαμε δει και πριν αρκετές ημέρες μέ άλλο στέλεχος της κυβέρνησης να βγαίνει σε εκπομπή και να μας… μεταφράζει χυδαία συνθήματα κατά του Ολυμπιακού στα αρχαία.

Τα συνθήματα λοιπόν του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι και οι χειρονομίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου που και στις δύο περιπτώσεις στρέφονται κατά του Ολυμπιακού, έρχονται να επιβεβαιώσουν περίτρανα τον πόλεμο που δέχονται οι ερυθρόλευκοι και το τεράστιο αντιολυμπιακό μένος.

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Και δεν το λέμε για κανέναν άλλο λόγο. Προς Θεού, ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει όποια ομάδα επιθυμεί. Αλλά… Υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ…

Όταν μιλάμε για δημόσια προσωπα, πόσο μάλλον ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, υπάρχει κι αυτό που λέμε ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Μάλλον στην περίπτωση τους δεν υπάρχει. Τα όσα ειπώθηκαν ξεπέρασαν κάθε όριο σοβαρότητας και ευπρέπειας. Ποιος την έχασε για να την βρουν άλλοι…

Ποια σοβαρότητα και ποια παιδεία;

Για παραίτηση δε, ούτε λόγος! Ποιος θα ευαισθητοποιηθεί άραγε; Εξάλλου για τον Ολυμπιακό πρόκειται. Το μεγάλο τους… άχτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button