ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Σάββατο έχουν να υπογράψουν ένα έπος

Μόνο αυτή η ομάδα… Μόνο αυτά τα κορίτσια… Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να καταφέρει ένα τέτοιο μεγάλο κατόρθωμα, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται.

Τέτοιες ανατροπές μόνο ο Ολυμπιακός!

Κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες ο Ολυμπιακός το κατάφερε και αυτό. Ήρθε από το Κίρισι αφού του έκλεψαν… κανονικά και με τον νόμο το ευρωπαϊκό τρόπαιο και μέσα σε δύο μέρες έπρεπε να βάλει κάτω το κεφάλι και να προετοιμαστεί καταλλήλως για τους τελικούς.

Το πρώτο μπρέικ στο “Π. Καπαγέρωφ” πάγωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά το 0-1 ήταν κάτι που μπορούσε να ανατραπεί. Όταν όμως το ταμπλο στο Λαιμό έδινε το προβάδισμα με 2-0 νίκες στην Βουλιαγμένη, τότε κι αν “πάγωσαν” όλοι. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γυναικείο πόλο έδειξε να κινδυνεύει άμεσα. Το 2-0 βάραινε τα πάντα… Πλάτες, χέρια, πόδια, ψυχές. Με άλλα λόγια δεν θα απορούσε κανείς αν τόσο τα κορίτσια όσο και ο Χάρης Παυλίδης ήταν ψυχολογικά σε πολύ κακή κατάσταση όταν ξεκινούσε ο τρίτος τελικός.

Άντε να κάνεις ανατροπή από το 2-0. Και για την ακρίβεια όχι ανατροπή. Σε πρώτη φάση, να “σώσεις” την παρτίδα παίρνοντας μία παράταση “ζωής” στην σειρά των τελικών.

Εγινε στον Πειραιά και η ψυχολογία άλλαξε. Τα κορίτσια φάνηκαν πολύ πιο ψυχωμένα και πολύ πιο πεισμωμένα χθες στον Λαιμό και κατάφεραν να κάνουν το 2-2. Γιατί το άξιζαν, γιατί έτσι έπρεπε…

Και να που τώρα έρχεται το Σάββατο και καλούνται να υπογράψουν το δικό τους έπος. Την επική ανατροπή που έκαναν από 2-0 σε 2-2 κάτι που το δίχως άλλο θέλει και μία ψυχή και μία καρδιά πρωταθλητή.

Αυτό καλούνται να κάνουν τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη. Και θα το κάνουν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button