ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Με ερυθρόλευκο αέρα οι νέοι άνδρες

Με προορισμό το Μινσκ θα αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής , η εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών προκειμένου να δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.  Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Λευκορωσία, συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις αθλητές του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» Δημήτρης Νικολαΐδης, Στέλιος Δαλμαράς, Ιπποκράτης και Αριστείδης Χαλυβόπουλος θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πανηγυρίσουν το βαρύτιμο τρόπαιο και να κάνουν το μπακ του μπάκ μαζί με τους Φώτη Σπηλιόπουλο, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Κωνσταντίνο Κάκαρη, Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, Γιάννη Αλαφραγκή, Νικόλα-Δημοσθένη Αγιωργούση, Χαράλαμπο Ρομπόπουλο, Δημήτρη Δήμου και Ευστάθιο Καλογερόπουλο.

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται συνολικά από 18 άτομα. Τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τεό Λοράντο, μαζί με τον βοηθό του, Νικόλαο Καραμάνη και τους 13 υδατοσφαιριστές, όπως επίσης και τον φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, τον αρχηγό της αποστολής, Δημήτρη Γρυπάρη και τον διεθνή διαιτητή, Μιχάλη Μπιράκη.

Η Εθνική μας ομάδα, έχει κληρωθεί στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης, με Μαυροβούνιο, Λευκορωσία και Ρουμανία. Στον Α’ Όμιλο συμμετέχουν Ισπανία, Κροατία, Τουρκία και Σλοβενία, στον Γ’ Όμιλο οι Ουγγαρία, Ιταλία, Γεωργία, Γαλλία, ενώ στον Δ’ Όμιλο βρίσκονται οι Ρωσία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία και Ολλανδία.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button