ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Πρόκληση για εμένα ο Ολυμπιακός!»

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» την Ευρώπη φέρνοντας στον Πειραιά έναν τεράστιο αθλητή με τις αγωνιστικές παραστάσεις πρωταθλητισμού, τίτλους, διακρίσεις   και την ποιότητα του διεθνούς φήμης Ιταλού πασαδόρου Ντράγκαν Τράβιτσα.

 

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σπουδαίας του μεταγραφής, ο πολύπειρος άσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι έγινε μέλος ενός συλλόγου με τις πρωταγωνιστικές βλέψεις και τη δυναμική του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα κλαμπ με τόσα αθλήματα, που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι μοναδικό, μου δίνει κίνητρο. Είναι πρόκληση για μένα, να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω παίξει ποτέ. Ο πατέρας μου (σ.σ. Λιούμπο Τράβιτσα) ήταν προπονητής εδώ, για δύο χρόνια στο παρελθόν και μου έχει μιλήσει για το πρωτάθλημα. Η Ελλάδα είναι μία απίστευτη χώρα, όπως και η Αθήνα μία εξαιρετική πόλη. Έχω κάνει διακοπές στην Ελλάδα και θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα, για αυτό είμαι χαρούμενος που θα ζήσω εδώ. Θα το απολαύσω. Είναι πρόκληση για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί πάντα, να πετυχαίνει τους στόχος του, να είναι στην κορυφή κάθε χρόνο. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το καλύτερο για έναν αθλητή, να παίζει πάντα για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην αρχή, είμαστε νέα ομάδα. Είμαι περήφανος που θα γνωρίσω τους οπαδούς μας, γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο! Είμαι ένας παίκτης, που δίνω τα πάντα στο γήπεδο και είναι απίστευτο, να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button