ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να βελτιωνόμαστε και να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Το σύνθημα για νίκη επί των «κιτρινόμαυρων» στο προσεχές ντέρμπι που έρχεται μετά τη διακοπή, έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Νέναντ Κλιάιτς.

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τη προσήλωση των παικτών του απέναντι στη Σαλαμίνα, είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νέναντ Κλιάτις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωνόμαστε και να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ η οποία είναι ο βασικός μας αντίπαλος αφού οι άλλες ομάδες υστερούν σε ποιότητα σε σχέση με εμάς. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν θα έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τις προπονήσεις μας. Είναι δύσκολο να κάνεις κανονική προπόνηση με τόσες ελλείψεις αλλά θα δούμε.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα, δε χρήζει σχολιασμού, ήταν ένα εύκολο ματς γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη με τη Σαλαμίνα και το ερώτημα είναι πόσο προσηλωμένοι είναι οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια. Αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως δείξαμε και σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στο ντέρμπι. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι τότε»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button