ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χατ-τρικ στις καταδίκες ο Αλαφούζος»

Με αφορμή την τριπλή καταδίκη του Γιάννη Αλαφούζου από τα ελληνικά δικαστήρια, διεθνή Μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με εξευτελιστικό τρόπο για τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

 

 

Ο Παναθηναϊκός και ο Πρόεδρός του Γιάννης Αλαφούζος γίνονται σε καθημερινή βάση διεθνώς ρεζίλι!

Ξένα Μέσα ενημέρωσης αναφέρονται διαρκώς στην απίστευτη .. ξεφτίλα των δήθεν .. εξυγιαντών. Μάλιστα, την Δευτέρα ήταν η σειρά της ιστοσελίδας «insideworldfootball.com»:να αναφερθεί με αρκετά μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Πρόεδρο των «πρασίνων» αναφέροντας ότι «σκόραρε χατ-τρικ στις καταδίκες».

Έτσι, μπορεί επί αγωνιστικού χώρου να έχουν …  ξεχάσει παντελώς στον Παναθηναϊκό τη έννοια του χατ-τρικ, δεν συμβαίνει όμως και το ΄διο στις … καταδίκες. Με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει την … πρωτοκαθεδρία

Η εν λόγω ιστοσελίδα αναφέρθηκε στις καταδίκες του Προέδρου του ΠΑΟ, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταδικάστηκε τρεις φορές από την ελληνική δικαιοσύνη. Μαζί του στο σκαμνί φυσικά … έκατσε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης της «Δίκης»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Στις 28 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Αλαφούζος καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία στην υπόθεση του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο ποινή φυλάκισης και παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Στις 20 Δεκέμβρη ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης είχαν καταδικαστεί δύο φορές. Τη μία σε φυλάκιση 1 έτους και 4 μηνών και πρόστιμο € 5.000 ευρώ και την άλλη σε 1 φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο € 5.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις μηνυτής ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button