ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μπάσιμο» για Παβόν

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο… παιχνίδι για τον Αργεντινό εξτρέμ που δείχνει τάσεις φυγής από την Μπόκα Τζούνιορς.

Ένα όνομα που κατέχει περίοπτη θέση στην ατζέντα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Κριστιάν Παβόν. Ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ των «χεϊνέσες» είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Δεν ήταν αρχικά στο σχεδιασμό των πρωταθλητών Ελλάδας. Όμως οι εξελίξεις και οι καταστάσεις τον έβαλαν στο… παιχνίδι και μάλιστα πλέον «παίζει» αρκετά. Το προσεχές διάστημα είναι καθοριστικό για την υπόθεση αυτή.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει κάνει πρόταση στον παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ναι μεν λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά αν δεν δεχθεί, τότε από την 1η Ιανουαρίου 2022 θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Εάν δεν δεχθεί την πρόταση της Μπόκα, οι «χεϊνέσες» πρέπει να τον πουλήσουν άμεσα. Ο παίκτης δεν δείχνει «ζεστός» σε αυτό το σενάριο ως αυτή την ώρα. Να ανανεώσει, δηλαδή, το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Στην Αργεντινή τα ΜΜΕ τονίζουν πώς οι άνθρωποι της Μπόκα εκτιμούν πώς ο Παβόν με τον τρόπο του, δείχνει την πρόθεσή του να πωληθεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ενδεχομένως και με μικρότερο ποσό από αυτό που θα ζητούσαν οι «χεϊνέσες» υπό άλλες συνθήκες. Το σίγουρο είναι ένα. Ο Ολυμπιακός και παρακολουθεί στενά αυτή την υπόθεση και έχει κάνει το «μπάσιμό» του. Δείχνοντας με τον τρόπο του πώς ενδιαφέρεται για τον 25χρονο εξτρέμ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button