ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας επηρέασε η κούραση, υπολογίζω στον Σισέ»

Στον παράγοντα κούραση απέδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς την μέτρια εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Ούφα.

Τις εντυπώσεις του από τη φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην Ούφα (1-1) εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, βγάζοντας ειδήσεις. Αναφερόμενος και στον Παπ Αμπού Σισέ και το μέλλον του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports

-για το ισόπαλο φιλικό: «Στο σημερινό και στο αυριανό ματς με την Κραϊόβα δουλεύουμε περισσότερο την διαχείριση της κούρασης, γιατί είμαστε στα μέσα της προετοιμασίας. Είναι ματς που θα φορτώσουμε κάπως τους παίκτες με πιο πολλά λεπτά συμμετοχής. Θέλουμε όμως να δούμε τον χαρακτήρα μας και την απόδοσή μας. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αλλά πιστεύω οφείλεται στο ότι ήμασταν κουρασμένοι. Οπότε αυτά τα ματς μας κάνουν να δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αν είμαστε έτοιμοι».

-για όσα ζητάει από τους παίκτες του: «Θέλουμε τις γραμμές πιο μπροστά, να είμαστε δυναμικοί, να είμαστε εμείς ηγέτες στο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καινούριο για τον Ολυμπιακό, αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Εμείς θέλουμε την κατοχή, να είμαστε πιο κοντά στην περιοχή των αντιπάλων μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε σύστημα».

-για το αν θα ξαναδούμε φέτος το 3-4-3: «Εξαρτάται από τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεσή μας και το σύστημα που θα απαιτηθεί σε κάθε ματς. Η επιστροφή των Μπα και Σισέ ίσως μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε με τριάδα πίσω. Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε να ενσωματωθούν».

-για το αν υπολογίζει τον Σισέ: «Ο Σισέ ανήκει στο ρόστερ, εγώ θέλω και τον Σισέ, και τον Μπα. Υπολογίζεται κανονικά στην ομάδα. Τώρα που η αγορά είναι ανοικτή, μπορεί να γίνουν τα πάντα. Όλα είναι ανοικτά στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button