ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνο ο Κάκος είδε το… πέναλτι [vid]

Από το βράδυ του Σαββάτου γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον οργανισμό ΠΑΟΚ να πείσει την κοινή γνώμη πώς υπάρχει πέναλτι στη φάση με πρωταγωνιστές τους Βούρου και Ζίβκοβιτς. Αυτή που έγινε λίγο πριν ο ΟΦΗ πετύχει γκολ με τον Τσιλιανίδη για το 0-1. Ένα γκολ που δεν μέτρησε ποτέ, γιατί ο Φωτιάς την «είδε» αλλιώς τη φάση. Και μαζί του, εντελώς, τυχαία συμφώνησε μόνο ένας τηλεκριτικός διαιτησίας. Μόνο ο Κάκος είδε το… πέναλτι.

Μόνο για τον Κάκο υπάρχει πέναλτι

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Από το βράδυ του Σαββάτου ο οργανισμός ΠΑΟΚ και τα φίλα προσκείμενα σε εκείνο Μέσα διαπίστωσαν πώς ορθά ο Φωτιάς δεν μέτρησε το γκολ του ΟΦΗ, γιατί υπήρχε νωρίτερα… πέναλτι. Εδώ έφτασαν στο σημείο να γράφουν κάποιοι πώς έχει αλλάξει και ο κανονισμός. Πώς αν χτυπήσει η μπάλα πρώτα στο σώμα και μετά στο χέρι είναι πέναλτι. Στην επίμαχη φάση της Τούμπας με πρωταγωνιστές τους Βούρου και Ζίβκοβιτς, το ερώτημα είναι ένα.

Τί θα μπορούσε να κάνει ο αμυντικός του ΟΦΗ; Να κόψει το χέρι του; Γιατί πέφτοντας για τάκλιν δεν πάει στην μπάλα, εκείνη πάει στο χέρι του. Ο οποίος προσπαθεί να το μαζέψει. Αλλά θα έπρεπε ο Βούρος να είχε αλλάξει τους νόμους της κίνησης και της βαρύτητας! Ο μοναδικός που συμφώνησε πώς υπάρχει… παράβαση είναι ο Τάσος Κάκος. Αναλύοντας τη φάση στο κανάλι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ! Μόνο ο Κάκος είδε το… πέναλτι.

Ο Βαρούχας είχε άλλη άποψη

Κι επειδή πολλοί μπορεί να πουν πώς ο Σπάθας που είναι στο MEGA και αναλύει τις φάσεις, επειδή είναι το κανάλι της ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να είχε πει πώς δεν είναι πέναλτι. Ο Βαρούχας όμως; Ο οποίος στη δική του ανάλυση, στην ΕΡΤ, υπογράμμισε πώς δεν υπάρχει παράβαση. Αναφέροντας το προφανές. Πώς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ο Βούρος! Πώς δεν θα μπορούσε να… κόψει το χέρι του! Δύο τηλεκριτικοί, πρώην διαιτητές διαιτησίας, στην ανάλυσή τους εξήγησαν πώς δεν υπάρχει παράβαση. Μόνο ο Φωτιάς και ο Κάκος είδαν την παράβαση. Εκτός από τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button