ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Φωτιάς παραδίδει μαθήματα για… πέναλτι

Εάν ο Κλάτενμπεργκ δεν τον στείλει σπίτι του, είναι υπόλογος για όλα αυτά. Διότι αυτό που έγινε στην Τούμπα συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Η παράβαση που καταλογίστηκε εις βάρος του ΟΦΗ θα μείνει στην ιστορία. Ο Φωτιάς παραδίδει μαθήματα για… πέναλτι.

Έβαλε… Φωτιά στην Τούμπα

Απίθανα πράγματα. Αυτό που έγινε στην Τούμπα δεν είναι προκλητική υπόδειξε. Είναι ποδοσφαιρικό αίσχος. Η υπόδειξη πέναλτι του Φωτιά, μετά την ειδοποίηση από τον Τζοβάρα θα μείνει στην ιστορία. Και από την ώρα που ο VARίστας Τζοβάρας κάλεσε τον ρέφερι να δει τη φάση, αυτός που φταίει είναι 100% ο Φωτιάς. Που έδειξε πώς έχει τον δικό του «κανονισμό». Προσέξτε! Πέναλτι σε χέρι του Βούρου, αλλά με την μπάλα να έχει χτυπήσει πρώτα στο πόδι και μετά το χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ. Αλλά για τον Φωτιά αυτό είναι πέναλτι. Πολύ αγχωμένος έδειξε ο ρέφερι του ματς.

Το 0-1 που έγινε 1-0!!!

Εν τω μεταξύ, το φοβερό είναι πώς ο ΟΦΗ στην εξέλιξη της φάσης κατάφερε να σκοράρει με τον Τσιλιανίδη. Αλλά το κανονικό γκολ του ΟΦΗ έμεινε στην ιστορία. Με την εφεύρεση από τον διαιτητή Φωτιά. Από εδώ και πέρα η ευθύνη είναι 100% στον Κλάτενμπεργκ. Αν δεν τον στείλει σπίτι του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, θα είναι υπόλογος κι εκείνος. Αυτές οι διαιτησίες αποδεικνύουν πώς η «εξυγίανση» δεν είναι απλά εδώ, αλλά πώς ζει και βασιλεύει. Ένα πρωτάθλημα που δεν παίζεται επί ίσοις όροις. Ο Φωτιάς παραδίδει μαθήματα για… πέναλτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button