ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια νύχτα από τη ζωή μας είναι όλη η δική τους…

Είναι πραγματικά αστείο να πιστεύουν στον ΠΑΟΚ ότι μπορούν να συγκριθούν με τον Ολυμπιακό!

Διαβάζεις την εμετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται, το επίπεδό τους. Διαβάζεις την “αστεία” ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ και γελάς. Οι άνθρωποι ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο. Εκεί μπορεί η ομάδα τους να είναι αυτή που κυριαρχεί παντού. Εκεί, μόνο εκεί, δεν πάει παραπέρα. Το μεγάλο πρόβλημα για τον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι πώς δεν έχει καταλάβει το μέγεθός του, την οντότητά του.

Θα μπορούσαμε να πούμε πώς μια νύχτα από τη ζωή μας είναι όλη η δική τους. Εάν έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να συγκριθούν με τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, με τον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού μάλλον είναι… ψεκασμένοι!

Όταν, δε, διαβάζεις σε μια “αστεία” ανακοίνωση τη φράση “Είμαστε ο εφιάλτης σας…” η μοναδική αντίδραση είναι το γέλιο. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις αλλιώς. Έχουν τεράστια ιδέα για τον εαυτό τους, αλλά αυτό ισχύει μόνο αναμεταξύ τους, για να παραμυθιάζονται. Εμείς δεν τους βλέπουμε! Για εμάς τους Ολυμπιακούς δεν υπάρχουν στο χάρτη!

Επιπλέον, για αυτό που αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ πώς “Επειδή οι δρόμοι μας θα είναι πάντα παράλληλοι και δεν θα συναντηθούν ποτέ…”, λογικό είναι να μην ξέρουν ούτε τα βασικά. Δεν θα γίνουν ποτέ παράλληλοι. Οι δρόμοι των δύο ομάδων είναι αντίθετοι.

Ο μεν Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς, κοιτάζει μόνο προς τα πάνω, ο δε ΠΑΟΚ έχει πάρει τη γνωστή του ρότα. Οπότε επιστρέψαμε στην κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί που η καθεμιά ομάδα γύρισε στη θέση της, κατάλαβε το μέγεθός της. Κι όσο κι αν προσπαθούν στον ΠΑΟΚ να εξισώσουν την ομάδα τους με τον Ολυμπιακό, αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 45 πρωταθλήματα και είναι στο δρόμο για το 46ο της ιστορίας τους, οι “ασπρόμαυροι” έχουν τρία όλα και όλα, το ένα των Πρεσπών! Οπότε προσγειωθείτε λίγο στη σκληρή, για εσάς, πραγματικότητα και συνειδητοποιήστε καλύτερα πού είστε και ποιό είναι το μέγεθός σας μπροστά στον ΓΙΓΑΝΤΑ Ολυμπιακό!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button