ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια ακόμα Χρυσή ανανέωση [pic]

Την εστία του Ολυμπιακού για έναν ακόμα χρόνο θα υπερασπίζεται η διεθνής γκολκίπερ.

Η κορυφαία γκολκίπερ στην Ελλάδα συνεχίζει να φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Για μια ακόμα χρονιά η Χρυσή Διαμαντοπούλου θα είναι παίκτρια του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Η έμπειρη τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται την εστία των τρεμπλούχων Ελλάδας τουλάχιστον ως το επόμενο καλοκαίρι.

Με την επίσημη ενημέρωση από τους ανθρώπους του Θρύλου να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022».

Η ίδια, η οποία συνεχίζει να είναι μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας για ενδέκατη χρονιά, τόνισε μετά την ανανέωση της συνεργασίας της μέσω του olympiacossfp.gr: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για  τη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ελπίζω η επιτυχημένη σεζόν που πέρασε να μας δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες και να επαναλάβουμε αυτά που έχουμε καταφέρει. Τη νέα σεζόν οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιο όπως πάντα. Το νταμπλ στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button