ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ερυθρόλευκη» ως το 2024 η Ελευθεριάδου [pic]

Η διεθνής Ελληνίδα περιφερειακός ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια.

Οι κινήσεις της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Και μάλιστα, με γοργούς ρυθμούς. Δείγμα της διάθεσης των «ερυθρολεύκων» για να διατηρηθεί ο κορμός των πρωταθλητριών Ευρώπης, των τρεμπλούχων της περασμένης σεζόν, με στόχο να διατηρήσουν τα σκήπτρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο έρχονται και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των βασικών μονάδων του συλλόγου.

Σειρά είχε σήμερα, πρώτη, η Νικόλ Ελευθεριάδου. Μια ακόμα σημαντική παίκτρια της ομάδας που «δένει» για άλλα τρία χρόνια στο Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός επέκτεινε τη συνεργασία μαζί της, με την ίδια να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενη με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Νικόλ Ελευθεριάδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει η ενημέρωση των τρεμπλούχων.

Με την διεθνή πολίστρια να τονίζει μέσω του olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Ελπίζω τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να ζήσουμε  όπως αυτήν που πέρασε, κερδίζοντας τα πάντα. Ανυπομονώ να δουλέψουμε όλες μαζί καθώς έχουμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button