ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μεγάλη κίνηση με Μαρτίνς

Tην ώρα που οι αντίπαλοι του πετάνε λάσπη και κάνουν πόλεμο εντυπώσεων , ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη κοιτάζει την επόμενη ημέρα  που θα καταστήσει τον σύλλογο, πέρα από παντοδύναμο στην Ελλάδα, δυνατό και στην Ευρώπη.

Η κίνηση ανανέωσης  της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Ενας προπονητής που δεν ήρθε με συστατικές επιστολές από το πάνω ράφι, αλλά μπόρεσε  με τη δουλειά του και τη συνέπεια του να νοικοκυρέψει αγωνιστικά τον Ολυμπιακό και να τον φέρει  σε υψηλό, εκ νέου, επίπεδο.

H πρώτη κίνηση ήταν να φέρει κανονικότητα στην ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα κατάφερε και με το παραπάνω.  Αργά αλλά σταθερά η ομάδα του έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχασε το Πρωτάθλημα από μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που τις έχουμε αναλύσει. Σίγουρα έκανε και λάθη. Αλλά με συγχωρείτε.   Λάθη κάνει και ο Μουρίνιο , λάθη έκανε και ο Φεργκιουσον, λάθη κάνουν όλοι και όσοι είναι ξύπνιοι μαθαίνουν απο αυτά και γίνονται καλύτεροι .  Μόνο όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη. Και μέσα από τον Ολυμπιακό ,μεγάλωσε και έγινε ακόμα πιο έμπειρος και πιο σίγουρος για τον εαυτό του ο Πορτογάλος. Οι μεγάλες νίκες στην Ευρώπη,  το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ο οργανισμός Ολυμπιακός  που λειτουργεί σωστά σε όλους τους τομείς “βοηθάνε” και τον προπονητή να “τρέφεται” με περισσότερη δυναμική και εμπιστοσύνη.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε,πως ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη  ομάδα που δούλεψε ο Μαρτίνς και είχε απαιτήσεις για τίτλους και επιτυχίες. Πλέον, με την πιθανότητα επανεκκίνησης της Σούπερλιγκ 1 , ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να   στεφθεί πρωταθλητής, να διεκδικήσει το Κύπελλο, αλλά και να κάνει ακόμα μια ευρωπαϊκή υπέρβαση απέναντι στους Γούλβς  ,όσο και για την  επόμενη σεζόν με την προσπάθεια εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button