ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και φέτος η Θύρα 7 δεν ξέχασε τα αδέρφια (video)

Δάκρυσαν και τα τσιμέντα. Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά για να περιγραφεί αυτό που συνέβη και φέτος λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο γήπεδο Καραϊσκάκη…

Ανατριχίλα, ρίγος, συγκίνηση, θλίψη, πόνος αλλά και μία υπόσχεση – δέσμευση πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Δεν γίνεται να ξεχάσουμε άλλωστε την πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία του Ολυμπιακού μας που έμελλε να είναι η 8η Φεβρουαρίου του 1981.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 8ης Φεβρουαρίου 2019, 38 χρόνια μετά δηλαδή στον ίδιο χώρο όπου 21 αδέρφια μας, 21 αθώες ψυχές έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα στο γήπεδο Καραϊσκάκη επειδή κάποιοι εγκληματίες είχαν ξεχάσει τις πόρτες κλειστές στην θύρα 7, βρέθηκαν πλήθος φιλάθλων για να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτά τα παιδιά.

Κανείς δεν ξέχασε αυτά τα παιδιά που μας βλέπουν από κει ψηλά. Και που θέλουν να βλέπουν κι εκείνα τον Ολυμπιακό μας πρώτο, στην κορυφή παντού και πάντα.

Τα παιδιά της Θύρας 7 τίμησαν τα αδικοχαμένα αδέρφια συγκεντρωμένοι στον χώρο του μνημείου με το τουρνικέ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και έχοντας αναρτήσει τα πανο με τα σκίτσα των παιδιων, ρίχνοντας 21 ναυτικές φωτοβολίδες στον αέρα και με φωτοβολίδες τύπου στρόμπο δαπέδου σχημάτισαν την ημερομηνία αυτή που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε… 8/2/1981.

“Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε”, “τα χρόνια περνάνε ποτέ δεν σας ξεχνάμε” και “Θρύλε θυμίσου πρωταθλητή σε θέλουνε ακόμα κι οι νεκροί  σου” ήταν τα συνθήματα που δονούσαν μέσα σε βαθιά συγκίνηση τον χώρο ενώ τα παιδιά της Θύρας 7 δεν παρέλειψαν να τραγουδήσουν και τον Ύμνο της ομάδας μας.

Ο κόσμος τίμησε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τα αδέρφια μας. Και είναι βέβαιο πως μας έβλεπαν από εκεί ψηλά…

Το Redaroume βρέθηκε στον Ναό και κατέγραψε με την κάμερά του τον φόρο τιμής που απέτισε ο κόσμος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button