ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βαλμπουενά: “Εκανα τη σωστή επιλογή με τον Ολυμπιακό”

O Mατιέ Βαλμπουενά μίλησε στη Le Pαrisien για τον Ολυμπιακό, για το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα τον Κορονοϊό ,ενώ παρομοίασε τη Μαρσέιγ με τους “Ερυθρόλευκους” .

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα:

“Ήμαστε 14 πόντους μπροστά. Αν το πρωτάθλημα διακοπεί, λογικά εμείς θα πάρουμε τον τίτλο. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν θα γίνουν τα Playoffs. Σε κάθε περίπτωση, 10 στις 14 ομάδες αυτή την επιθυμία έχουν”.

Για το τι αλλάζει στο ποδόσφαιρο:

“Τα πράγματα θα αλλάξουν. θα καταλάβουν τώρα το κλαμπ ότι οι μεταγραφές δεν μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά; Αρχικά νομίζω ότι θα το καταλάβουν, αργότερα δεν είναι τόσο βέβαιο”.

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

“Μετά από δύο χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, ζούσα και ανέπνεα για μια αλλαγή. Ήρθα στον Ολυμπιακό που με ήθελε. Έκανα τη σωστή επιλογή. Εδώ είναι λίγο σαν τη Μαρσέιγ. Λόγω της ομάδας, λόγω αυτού που αντιπροσωπεύει, λόγω του παθιασμένου κόσμου, του πολιτισμού και της μεσογειακής αντίληψης”.

Για το ότι παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του:

“Για έναν παίκτη όπως εγώ, που καθυστέρησα να μπω στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι απίθανο ότι μετράω πάνω από 100 παιχνίδια στο Champions League, τίτλους και συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας. Έχω επίσης την ανάγκη να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο Ολυμπιακός”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button