ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Να το ζήσουμε ξανά» [vid]

Το διήμερο που έρχεται (σ.σ. Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου) η καρδιά του ευρωπαϊκού πόλο στις Γυναίκες θα «χτυπά» στον Πειραιά, στο Παπαστράτειο. Εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final-4 της LEN Euroleague. Εκεί όπου οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Αλλά και να αναβιώσουμε τις ένδοξες στιγμές του 2015. Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Να το ζήσουμε ξανά».

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Πλευρίτου

Η αρχηγός του Θρύλου ήταν εκείνη που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, η οποία διεξήχθη στο ΣΕΦ, για το Final-4 της LEN Euroleague. Η ίδια έχει νωπές ακόμα τις μνήμες στο μυαλό της από τη διοργάνωση του 2015. Τότε ήταν ακόμα νέα στην ομάδα, αλλά είχε ζήσει την μαγική ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο. Είχε ζήσει τη μεγάλη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη του LEN Euroleague. Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Να το ζήσουμε ξανά».

«Να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με το 2015»

Με την ίδια να στέκεται και στην προσπάθεια που έγινε σε οργανωτικό επίπεδο, αλλά και στην ετοιμότητα που έχουν οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης για να μπορέσουν να γράψουν μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους. Αρχικά ανέφερε: ««Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έτρεξαν έτσι ώστε η διοργάνωση να γίνει στον έδρας μας. Θυμάμαι μετά τον τελικό του 2015 όταν γύρισα στην κερκίδα και είδα τον κόσμο μας, ήταν κάτι εκπληκτικό».

Για να συμπληρώσει: «Μακάρι να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο και φέτος. Θέλουμε να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο μας και να παίξουμε στον τελικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button