ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μανωλιουδάκη: «Την Πέμπτη τρελοκομείο το Παπαστράτειο!» (video)

Το σύνθημα για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος έδωσε η αρχηγός του Θρύλου Φιλιώ Μανωλιουδάκη

Καρδιά Πρωταθλητή, τρομερό πάθος και πυγμή έβγαλε η ομαδάρα πολο γυναικών του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας στο κολυμβητήριο του Λαιμού κι … έπνιξε την Βουλιαγμ.ενη με το επιβλητικό 9-5, ισοφαρίζοντας τη σειρα των τελικών σε 2-2.

Πλέον, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έχουν την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας για έκτη διαδοχικά σεζόν την Πέμπτη το βράδυ μπροστά στο ένθερμο κοινό τους!

Με την αρχηγό Φιλιώ Μανωλιουδάκη να δίνει το σύνθημα και να αναλύει τις πτυχές του θριάμβου:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνά μας σήμερα και βασικά στο πάθος που δείξαμε και τη διάθεση να δείξουμε ότι η εικόνα μας δεν ήταν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια Είμαι πολύ πεφήφανη για την ομάδα μας

Όπως γράφετε κι εσείς κάθε φορά κάνουμε ένα διπλό στον Λαιμό, έχουμε μάθει να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Την Πέμπτη το Παπαστράτειο … τρελοκομείο για να γίνει χαμός»

Όταν ρωτήθηκε ποιό συστατικό οδήγης ετον Ολυμαπικό σε αυτή την αντίδραση και τη νίκη, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη σημείωσε:

«Η πίστη. Πιστέψαμε ότι δεν είχαμε ξεχάσει το πόλο, ότι δεν έχουμε ξεχάσει να βάζουμε γκολ. Ίσως έπρεπε να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ περήφανη.

Ο προπονητής μας είπε ότι ένα παιχνίδι! Ότι σήμερα είναι το τελικός για εμάς και ότι μπορούμε να φέρουμε την σειρά ξανά στον Πειραιά!

Ο κόσμος ήταν μοναδικός. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν δίπλα μας Πραγματικά την Πέμτπη εύχομαι να γίνει το «Παπαστράτειο» τρελοκομείο για να κλείσει μια σεζόν στο γυναικείο πόλο, όπως πραγματικά ονειρευόμαστε!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button