Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κρούση της Μακάμπι Χάιφα για τον Κούντε»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ η Μακάμπι Χάιφα καλοβλέπει το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς Καμερουνέζου μέσου από τον Ολυμπιακό.

 

Σε μία καίρια χρονικά στιγμή όπου στον Ολυμπιακό αναζητούν τρόπου ώστε να απεμπλακούν από το σοβαρό ζήτημα υπεραριθμίας στις θέσεις των ξένων μη κοινοτικών παικτών, που καταλαμβάνουν θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, έρχεται το ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα για τον Πιέρ Κούντε.

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρει ότι οι Πρωταθλητές της χώρας εξετάζουν με θετικό σκεπτικό την περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα «WAZ» τονίζει στην Μακάμπι  Χάιφα έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο αντιμετώπισαν στις αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους»  για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν σοβαρό πρόβλημα με τις θέσεις ξένων, αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι κάτοχοι κοινοτικού διαβατήριου. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει μία προσπάθεια να αδειάσουν θέσεις και ο Κούντε είναι παίκτης που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button