ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κολόμβος: «Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί» [vid]

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον στο πόλο Ανδρών. Κατέκτησε για μια ακόμα χρονιά και το Κύπελλο. Και το πρωτάθλημα. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την σεζόν με ένα ακόμα νταμπλ. Αφήνοντας όμως μια γλυκόπικρη γεύση. Τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο τόνισε στην κάμερα του Redaroume ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Κολόμβος

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού, μίλησε για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος από τον Θρύλο. Και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Στους οποίους αγωνίζεται. Φυσικά ο έμπειρος πολίστας του Θρύλου, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι είναι η καλύτερη.

Όπως επίσης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρηση του Θοδωρή Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος για να πρωταγωνιστεί. Αλλά στο νερό παίζεται το πόλο. Πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Όπως και το κάναμε. Στη σειρά αυτή των τελικών. Σίγουρα η χρονιά είχε δυσκολίες. Δεν καταφέραμε τον στόχο της Ευρώπης. Που ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή. Αλλά νομίζω ότι με το νταμπλ και με το πρωτάθλημα δηλαδή κλείνει ιδανικά αυτή η χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι. Συγχαρητήρια σε όλους. Και στη Βουλιαγμένη για την δουλειά που έκανε».

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button