ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει στο LEN Champions League Γυναικών

Αύριο Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου στην αναβαθμισμένη, κορυφαία, συλλογική διοργάνωση του γυναικείου πόλο στην Ευρώπη. Εξάλλου, εκεί θα πάρει μέρος και ο Back2back πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός. Όπως και άλλες τρεις ελληνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, η Γλυφάδα, η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός. Κληρώνει στο LEN Champions League Γυναικών.

Η κλήρωση του LEN Champions League

Η ώρα για να μπει στη διοργάνωση ο πρωταθλητής Ευρώπης των τελευταία δύο ετών έφτασε. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Καθώς εκεί θα είναι μαζί με τις Σαμπαντέλ και Ούιπεστ που πέρσι ήταν στο Final-4 της διοργάνωσης, αλλά και την πρωταθλήτρια Ιταλίας Κατάνια. Επίσης, οι άλλες τρεις ελληνικές ομάδες είναι σε διαφορετικό γκρουπ δυναμικότητας. Ειδικότερα, η Γλυφάδα στο δεύτερο, η Βουλιαγμένη στο τρίτο και ο Εθνικός στο τέταρτο.

Κατά συνέπεια, υπάρχει και σενάριο να κληρωθούν και οι τέσσερις στον ίδιο όμιλο. Διότι η μοναδική προϋπόθεση για την αυριανή κλήρωση είναι να μην πέσουν στον ίδιο όμιλο, ομάδες που ήταν στο ίδιο γκρουπ του πρώτου προκριματικού γύρου. Οι αναμετρήσεις θα γίνουν το τριήμερο 10-12 Δεκεμβρίου. Κληρώνει στο LEN Champions League Γυναικών.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα)

Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Ουίπεστ (Ουγγαρία)

Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ματαρό (Ισπανία)

Γλυφάδα (Ελλάδα)

Πάντοβα (Ιταλία)

Ρόμα (Ιταλία)

ΤΡΙΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

Έγκερ (Ουγγαρία)

Μεντιτεράνι (Ισπανία)

Ντουναϊτσβάρος (Ουγγαρία)

ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ζβέμεν (Ολλανδία)

Ζάανσε (Ολλανδία)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Εθνικός (Ελλάδα)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button