ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κλειδί» το ταξίδι στην Ιταλία

Ένα από τα στοιχήματα που έχει ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, για την αρχή της σεζόν, είναι να αποκτήσει η ομάδα του «χημεία» και ομοιογένεια. Το τουρνουά που συμμετείχαν οι «ερυθρόλευκοι» πριν από λίγες ημέρες θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. «Κλειδί» το ταξίδι στην Ιταλία.

Κέρδος το ταξίδι στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός έδωσε σειρά φιλικών στον ιταλικό νότο. Σε αγωνιστικό, καθαρά, επίπεδο έγινε σημαντική δουλειά. Ωστόσο περισσότερη έγινε στο κομμάτι της απόκτησης «χημείας» από την ομάδα. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί ένα πενθήμερο. Διότι έτσι ήταν αυτές οι πέντε ημέρες στην Ιταλία. Σαν μια μίνι προετοιμασία για το συγκρότημα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Χάρη σε αυτό το πενταήμερο κοινής προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει πολλά. «Κλειδί» το ταξίδι στην Ιταλία.

«Κλειδί» η συνύπαρξη

Μην ξεχνάμε πώς οι παίκτες ήταν μαζί για πέντε ημέρες στη νότια Ιταλία. Καθώς αυτό το διάστημα μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από ωφέλιμο για την ομάδα. Διότι αυτές τις ημέρες ήταν συνεχώς μαζί, παίκτες και προπονητές. Έτσι, μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωρίστηκαν καλύτερα. Επιπλέον, ήταν μια καλή ευκαιρία για να μάθει ο ένας τον άλλο. Αν και το καλό κλίμα είναι ορατό. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι παρέθεσε γεύμα στα μέλη της αποστολής, σε παραδοσιακό εστιατόριο. Για παράδειγμα, μια ακόμη κίνηση για την ταχύτερη σύσφιξη σχέσεων των αθλητών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button