ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κέρδισε ξανά τον Δομπρή!

Για ένα διάστημα, τους προηγούμενους μήνες, ο Μπάμπης Δομπρής δεν είχε βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό. Βέβαια, δεν ήταν μόνο δικό του θέμα. Διότι ο Νίκος Γραμματικός είχε περιορίσει το χρόνο συμμετοχής του. Εξάλλου, ένας προπονητής πρέπει να παίρνει το καλύτερο από το κάθε αθλητή με τον οποίο συνεργάζεται. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση δεν είχε γίνει αυτό. Αλλά ο Ζέλικο Μπάμπιτς έχει άλλη φιλοσοφία. Ειδικότερα αυτό έδειξε από το πρώτο κιόλας ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Δηλαδή πώς ποντάρει σε όλους. Με άλλα λόγια η αρχή έγινε και κανείς δεν περισσεύει. Κέρδισε ξανά τον Δομπρή.

Ο Δομπρής δήλωσε «παρών»!

Στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο διεθνής πλέι μέικερ ήταν καταλυτικός. Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε αρκετά για να πάρει ο Ολυμπιακός τα ηνία του ματς. Επιπλέον, σκόραρε καθοριστικά τέρματα. Κι αν δεν είχε σημειώσει ο Μαντάλινιτς ένα απίστευτο γκολ στο 59:49, ο Θρύλος θα είχε νικήσει την ΑΕΚ. Όμως η ουσία είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ηττήθηκαν. Άρα η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Handball Premier είναι στα χέρια τους. Επιπρόσθετα, ο Μπάμπης Δομπρής βρήκε ξανά τη διάθεσή του. Καθώς ένιωσε μέλος της ομάδας με ενεργό ρόλο.

Θέλει να τους… κερδίσει όλους

Κατά συνέπεια, αυτό το πέτυχε ο Ζέλικο Μπάμπιτς. Με άλλα λόγια, το έργο του νέου προπονητή άρχισε να φαίνεται. Ύστερα θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και με άλλους παίκτες που ένιωθαν πώς ήταν στο… περιθώριο. Από τη στιγμή που υπάρχουν υψηλοί στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, όλοι πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμοι. Με άλλα λόγια, ο Κροάτης προπονητής δουλεύει σε πολλούς τομείς. Όχι μόνο στο κομμάτι της τακτικής αλλά και σε αυτό της ψυχολογίας. Κέρδισε ξανά τον Δομπρή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button