ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δομπρής: «Πολύ καλύτεροι στη συνέχεια»

Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά διατήρησε το +2. Επομένως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περιόδου. Κατά συνέπεια και για το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κοιτάζουν μόνο το σήμερα. Αλλά και το αύριο, δηλαδή τη συνέχεια. Ειδικότερα, σε αυτό στάθηκε και ο Έλληνας πλέι μέικερ τους. Δομπρής: «Πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Δομπρή

Καταρχάς ο έμπειρος παίκτης του Θρύλου σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα στην επίθεση δεν το εντοπίσαμε σήμερα. Αλλά το έχουμε εντοπίσει στη διάρκεια της σεζόν. Ο καινούργιος προπονητής ήρθε με νέες ιδέες. Ωστόσο προσπαθούμε να τις εφαρμόσουμε. Προφανώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη. Βέβαια, θέλουμε χρόνο. Αλλά η ομάδα σήμερα έδειξε ότι μπορεί να παίξει ωραίο χάντμπολ. Ειδικότερα, κατά διαστήματα παίξαμε καλό χάντμπολ».

Ακολούθως ο διεθνής πλέι μέικερ τόνισε: «Παρόλα αυτά, χρειαζόμαστε χρόνο. Επιπλέον είμαι σίγουρος πώς θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Μιας και ήταν πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Τα λόγια του Δομπρή…

Επιπρόσθετα, ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Θέλαμε να κερδίσουμε και για έναν ακόμα λόγο. Για να αφιερώσουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Όπως όλα δείχνουν, η ισοπαλία εξακολουθεί να μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας. Αν συνεχίσουμε, φυσικά, με καλά αποτελέσματα. Όμως προχωράμε. Διότι η συνέχεια είναι δύσκολη σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button