ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Καζάζης: «Ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση» (video)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup και τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην Κηφισιά.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς και έτσι πήρε πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε στην κάμερα του redaroume.gr και τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος ήταν η πρόκριση και ότι στον επόμενο ενάμιση μήνα η ομάδα θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση. Προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να χτίσουμε την ομάδα μας και από αυτοπεποίθηση και από ρυθμό. Θεωρώ είχαμε δύο καλές εμφανίσεις. Βγάλαμε την πρώτη φάση χωρίς να χάσουμε ένα σετ. Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και είχαμε μια δίκαιη νίκη και θεωρώ ότι και στο τρίτο σετ πήγε αρκετά εύκολα για εμάς.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε αρκετά παιχνίδια να βρούμε ρυθμό να βρούμε και ξεκάθαρα τις αδυναμίες μας ώστε να μπορέσουμε να τις βελτιώσουμε. Θεωρώ ότι μετά από ενάμιση μήνα η ομάδα θα είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι, αλλά μέχρι τότε στόχος μας είναι η ομάδα να έχει νίκες και να προχωράμε. Δεν πρέπει να γίνει άλλη αναβολή στο πρωτάθλημα γιατί οι αθλητές δεν είναι μαριονέτες να τους παίρνουμε και να τους κουνάμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button