ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μας αρέσει καλύτερα το ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!»

14359136_10154555332544407_7383912685600223799_n

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες έγραψε στα social medoia  ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την πρωτοβουλία να υπερασπιστεί με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την Χριστίνα Τσιλιγγίρη για τις φραστικές επιθέσεις, που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, πήρε ο ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραίκής ΠΑΕ με μήνυμά του στα social media,  έγραψε τα πράγματά με το …όνομά τους αναφορικά με το ευαίσθητο θέμα της Χριστίνα Τσιλιγγίρη και πολύ περισσότερο για τον τρόπο, που το παρουσίασαν, οι .. υποτιθέμενοι αντικειενικοί.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Χθες ορισμένοι έδειξαν και πάλι το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάποια ΖΩΑ έβριζαν (μόνο από τα πληκτρολόγια μπορούν να βρίζουν, ειδικά αυτοί που βρίζουν γυναίκες) την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, διευθύντρια του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Εκείνη τους απάντησε και τους αποκάλεσε ζώα. Λίγα τους είπε. Τα σάιτ ειδικού σκοπού, οι βόθροι του διαδικτύου αλλοίωσαν την πραγματικότητα για μια ακόμα φορά! Έγραψαν ότι η Χριστίνα αποκάλεσε ζώα όλους τους Παναθηναικούς! Φυσικά για αυτή την στοχοποίηση ενός ακόμα ανθρώπου της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δε θα δείτε ευαισθησία από κανέναν. Αλλά δε χρειαζόμαστε κανέναν εμείς. Εδώ είμαστε για όποιον θέλει και σας το έχουμε πει: Μας αρέσει καλύτερα το ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button