ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατευθείαν για προπόνηση στο Κραγκούγιεβατς

Η «Οδύσσεια» της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έληξε το απόγευμα της Τρίτης. Στις 19:00 η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στον προορισμό της. Κατευθείαν για προπόνηση στο Κραγκούγιεβατς.

Έφτασαν στο Κραγκούγιεβατς

Οι «ερυθρόλευκοι» που τη Δευτέρα είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Την Τρίτη το πρωί «πέταξαν» αρχικά για τη Ζυρίχη και μετά για το Βελιγράδι. Από εκεί ακολούθησε ένα ακόμα ταξίδι, αυτή τη φορά οδικώς, με προορισμό το Κραγκούγεβιτς. Λίγο μετά τις 19:00 η αποστολή έφτασε τελικά στη σερβική πόλη, όπου το βράδυ της Τετάρτης (21:30) θα αντιμετωπίσει τη Ραντνίτσκι. Στο ματς για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, στη φάση των ομίλων του φετινού LEN Champions League.

Κατευθείαν στην πισίνα

Η Δευτέρα ήταν μια χαμένη ημέρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» την πέρασαν αφενός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αφετέρου στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν. Έτσι, ο Θοδωρής Βλάχος δεν θέλησε να συμβεί το ίδιο και την Τρίτη. Γι’ αυτό το λόγο, μόλις έφτασε η αποστολή στο Κραγκούγιεβατς, η αποστολή κατέλυσε αρχικά στο ξενοδοχείο και μετά απευθείας στην πισίνα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αυτή την ώρα κάνουν προπόνηση στην πισίνα που θα φιλοξενήσει το αυριανό ματς με την Ραντνίτσκι. Μια προπόνηση μιας ώρας, ώστε να ξαναβρούν οι παίκτες του Βλάχου αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς της Τετάρτης. Κατευθείαν για προπόνηση στο Κραγκούγιεβατς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button